LA CASA

Recentreview


3 stjerner ud af 726 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra La Casa. Vil du vide mere? Få mere at vide

13 nov 2022 at 13:13 Maden var meeeeget forsinket…
2 nov 2022 at 18:22 Alt maden var kold
4 okt 2022 at 22:02 Igen i dag bestilte vi en deeppan pizza, det fik vi ikke, ringede derned og han påstod at det var det. Måtte ringe til just Eat og klage Bare en tanke, hvad tænker folk man får når man bestiller en King de Luxe Deeppan? I hvert fald ikke deeppan
10 sep 2022 at 6:48 Maden smagte ikke rigtig af noget, selvom der var masser af fyld på. Vi var flere som var skuffet over den Familie pizza vi bestilte. Pizzabuddet var utrolig flik
29 aug 2022 at 21:40 Gode Pizzaer og hurtig levering.
21 aug 2022 at 22:32 Vi får leveret 5 pizzaer i alt. 2 er spækket med fejl og mangler. En uhøflig medarbejder vil sende én ny pizza. Den er så også forkert! Vi har betalt for en masse ekstra fyld, vi aldrig fik og fik en sølle 10'er retur! Kæmpe kritik !!!
20 jul 2022 at 19:06 Super hurtig levering og gode pizzaer.
6 jul 2022 at 20:06 Super hurtig levering - der endda er gratis. Billig og lækker pizza - kan varmt anbefales
23 jun 2022 at 18:10 Jeg havde læst et par kommentarer omkring, at deres Deep Pan Pizza bare er en almindelig pizza, men jeg prøvede chancen idag, det skulle jeg ikke have gjort. En helt almindelig pizza, forklædt i en Deep Pan pizzabakke. Kedeligt og tørt.
22 jun 2022 at 22:03 rigtig god mad og flink personale
19 jun 2022 at 19:32 Normalt er maden og service af fin kvalitet, men ikke i dag. min pizza kom uden en af mine toppings pomfritterne var pænt brændte, uden salt og ketchup eller noget. Oven det kørte udbringeren forkert (ikke så slemt samlignet med maden dog) skuffe
15 jun 2022 at 6:05 Jeg har for anden gang modtaget en almindelig pizza i stedet for en deep pan pizza - skrev i kommentar feltet at de skulle være obs på at de skulle huske det