LA CASA

LA CASA

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 714 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra La Casa. Vil du vide mere? Få mere at vide

23 jun 2022 at 18:10 Jeg havde læst et par kommentarer omkring, at deres Deep Pan Pizza bare er en almindelig pizza, men jeg prøvede chancen idag, det skulle jeg ikke have gjort. En helt almindelig pizza, forklædt i en Deep Pan pizzabakke. Kedeligt og tørt.
22 jun 2022 at 22:03 rigtig god mad og flink personale
19 jun 2022 at 19:32 Normalt er maden og service af fin kvalitet, men ikke i dag. min pizza kom uden en af mine toppings pomfritterne var pænt brændte, uden salt og ketchup eller noget. Oven det kørte udbringeren forkert (ikke så slemt samlignet med maden dog) skuffe
15 jun 2022 at 6:05 Jeg har for anden gang modtaget en almindelig pizza i stedet for en deep pan pizza - skrev i kommentar feltet at de skulle være obs på at de skulle huske det
11 jun 2022 at 9:09 Pizzaen var god men jeg ventede 2 timer på maden.
10 jun 2022 at 3:03 Super god og varm mad og et exceptionelt serviceminded bud, der trækker oplevelsen helt op og mere til. Ringer inden ankomst. Super god stil. Tak
30 maj 2022 at 3:49 Som sådan okay mad MEN det var den forkerte pizza vi fik.
11 maj 2022 at 21:39 Bestilte 16.25 til kl 18.00 - alligevel var de har ca 18.20 —- det kan ikke være rigtigt
4 maj 2022 at 11:03 Forkert pizza
29 apr 2022 at 19:34 Bestilt 17.26 og ikke leveret 2 timer senere. Undskylder i tlf med at der er travlt og jeg bør have forståelse. det har jeg ikke efter 2 timer
27 apr 2022 at 20:52 Levering masser minus Han gider ikke kom op og stresser folk mand skal hurtigst ned fordi han har travlt
15 apr 2022 at 15:42 Super lækre pizzaer, og maden blev leveret før tid! Dejligt